Over Buddies

Buddies uitlaatservice is opgericht door Edi Siegers. Het is de enige uitlaatservice in Deventer en omstreken die met GPS werkt. Buddies laat de honden uit wanneer je werkt, wanneer je niet in staat bent om lange wandelingen te maken met de honden of gewoon omdat je wilt dat je hond lekker met andere honden kan spelen.
">

Uitlaatservice Buddies

Uitlaatservice Buddies is een gecertificeerde hondenuitlaatservice.

Waarom een uitlaatservice?

  • Je werkt en de hond is lang alleen
  • Je gaat een dagje uit en de hond kan niet mee
  • Je bent ziek of slecht ter been
  • Je vindt het fijn dat je hond met soortgenoten op stap is

Wandeltijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (ochtend)

10:30-11:30

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (middag)

13:30-14:30

Veiligheid voorop!

Met Buddies sta ik voor veiligheid. De honden worden vervoerd in een daarvoor geschikte bus. De honden zitten allemaal in een aparte bench die stevig is vastgezet en goed afsluitbaar is. De bus is voorzien van een elektrisch ventilatie systeem zodat de ruimte waar de honden zitten geventileerd wordt, ook wanneer deze stilstaat.

Uitlaatservice Buddies werkt met een GPS systeem voor nieuwe honden en honden met wegloop gevaar, waarmee je viervoeter zo weer gevonden is mocht deze op de een of andere manier weggelopen zijn van de groep.

De Buddies Bus

Maar natuurlijk ook plezier

Honden zijn roedeldieren en je doet hen er dan ook een groot plezier mee om ze met hun soortgenoten om te laten gaan. Doordat Buddies groepswandelingen aanbiedt kan jouw viervoeter altijd lekker samen spelen en ravotten met zijn soortgenoten. De mascotte Buddy loopt graag mee op de dagen dat daar plek voor is, want Uitlaatservice Buddies loopt met niet meer dan 10 honden tegelijk.