Prijzen

De prijzen van uitlaatservice Buddies zijn afhankelijk van het type wandeling. Je kunt kiezen voor verschillende typen losse wandelingen, maar bijvoorbeeld ook een 10 strippenkaart groepswandeling kopen voor een scherpe prijs. De groepswandeling is 1x per dag. De hond wordt daarbij tussen 11:00 uur en 15:00 opgehaald en teruggebracht. Buddies laat de honden in verschillende gebieden uit, waaronder het Wechelerveld en Bussloo.

Over de service

Bij Uitlaatservice Buddies is het mogelijk om je hond aan te melden voor de groepswandeling. Deze wandeling duurt een uur en zal in Deventer en omstreken plaats vinden.
Het kan zijn dat de tijd aangepast wordt op leeftijd van de honden, ras en/of weersomstandigheden. Een hond met korte snuit zal het namelijk geen uur volhouden in de brandende zon.

Elke hond wordt voorzien van een halsband met GPS zender tijdens het uitlaten. Voor meer info zie: GPS.

Wat kun je voor deze prijs verwachten?

Hele route GPS

De hond wordt de hele route gemonitord met een GPS zender. Dit zit standaard bij de prijs inbegrepen. Op de website kun je na elke wandeling zien waar je hond heeft gelopen en met wie hij heeft gespeeld.

Veilig vervoer

De hond wordt bij je thuis opgehaald en teruggebracht. Dit gebeurt uiteraard veilig in een bus met solide benches, antislip matten en elektrische ventilatie.

Nooit alleen

Wanneer je je aanmeldt voor de groepswandeling zijn er altijd minimaal één en maximaal acht andere honden die met jouw viervoeter kunnen spelen.

Buddy en zijn vrienden