Wandeling 26 juli met Luna, Jack, Nora, Buddy en Hope

Vandaag was met recht een drama dagje te noemen.
Het begon allemaal heerlijk rustig, honden konden lekker zwemmen bij de IJsel en hadden allemaal weer de grootste lol.

Totdat Buddy het water inrende en het begon uit te schreeuwen (joelen/huilen hoe noem je dat bij een hond?) van de pijn.
Aan de kant gekomen (met een ommetje want die stok was toch ook nog wel erg interessant) bloedde zijn poot hevig.
Gelukkig had ik een team van helpers om me heen die de rest van de honden bij Buddy weghield zodat ik hem rustig kon verbinden en een druk verband kon aanleggen. Aangezien het zo hevig bloedde was een bezoekje aan de dierenarts toch wel nodig.
(De honden hebben hierdoor een iets kleiner rondje dan normaal gemaakt, ongeveer 45 minuten in plaats van een uur)

Bij de dierenarts aangekomen, bleek dat dit toch wel gehecht moest worden en omdat Buddy niet de grootste held is bij de dierenarts moest dit even onder een roesje. Tenminste.. was de bedoeling.. een paar spuiten verder (waarbij 1 normaal genoeg had moeten zijn) wilde meneer er nog niet aan toegeven. Uiteindelijk werd toch de narcose kap erbij gehaald zodat hij eindelijk zou gaan slapen. “Hij kan zo even gaan vechten, dat is het teken dat de narcose gaat werken en daarna valt hij wel in slaap”, dat was wat eigenlijk had moeten gebeuren. Buddy bleef alleen maar vechten zodat uiteindelijk werd besloten het maar niet meer te proberen en in plaats van hechtingen alleen verband er omheen te doen. Dierenartsen snapten er niks van, maar goed afijn verband eromheen en morgen maar weer terug!

Ga ik daarna snel de rest van de honden naar huis brengen, breekt me ook nog eens de sleutel af van de voordeur van Hope! Nou, ik vond dat deze dag wel even rap over mocht gaan kan ik je vertellen 🙂

Hope vind het zelf niet zo erg… hij mag nu lekker bij mij in huis chillen en mee helpen dit verslagje van de dag te schrijven 😉

Buddy zal morgen even niet mee kunnen lopen, hopelijk geneest het snel en kan hij weer snel mee!
Op naar morgen! 🙂

(Voor foto’s ga naar Facebook.com/uitlaatservicebuddies)

Posted by
edi